Az első...

Címkék: blog első köszöntő

2010.05.11. 12:13

Tisztelt Látogató!

Üdvözlöm most induló blogoldalomon.

Bevallom, már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy Én is vezessek egy állandó virtuális naplót, de ennek megvalósítása valahogy mindig elmaradt, egész pontosan váratott magára. Az első, szárnybontogató blogbejegyzéseimet két évvel ezelőtt kezdtem publikálni, de akkori teendőim miatt — idő hiányában — csupán néhány bejegyzést sikerült végleges formában közzétennem. Most azonban eljött az idő és immáron rendszeresen osztom meg gondolataimat és Terézváros ügyeit mindazokkal, akik érdeklődéssel követik majd ezt a naplót. Több éve működő online fogadóóráim után, remélem újfent sikerül eredményesen kihasználni az internet nyújtotta lehetőségeket.

A személyes véleményalkotáson túl ezen az oldalon szeretném elhelyezni azokat a képeket, kisfilmeket is, amelyek munkám során születtek, készültek, ezzel is árnyaltabbá, még színesebbé téve a képek és filmek közti sorokat, gondolatokat. Terveim szerint azonban nem csak a kerület történései kapnak majd itt helyet, hanem minden más, ami érinti Terézvárost, amely érdekelheti az olvasót. Végezetül, időről-időre, ha és amennyiben az aktualitás úgy hozza, szeretnék személyes élményeket is megosztani Önökkel (például könyvekről, utazásokról, zenéről stb.), és persze a világ történéseivel kapcsolatos gondolataimat is közzé teszem majd.

Így talán könnyedebb stílusban fejthetem ki véleményemet a Terézvárost érintő ügyekről, a körülöttünk zajló eseményekről, a mindennapokról.

Bár nem ez az elsődleges célom, de titkon bízom benne, hogy az itt megjelenő bejegyzéseimet sokan fogják követni!

…lám, nem is volt olyan nehéz újrakezdeni! ;-)

 

süti beállítások módosítása